Overblijven

Kinderen kunnen voor een bedrag van € 1,50 per keer overblijven op school. Er zijn overblijfkrachten aanwezig die toezicht houden in de overblijflokalen en op het plein.

Voor een heel schooljaar betaalt u:

1 kind max. €150,00
2 kinderen max. €225,00
3 kinderen of meer max. €262,50

Uw kind(eren) aanmelden?
U kunt uw kind aanmelden voor de overblijf via www.overblijvenmetedith.nlTot 3 maanden vooruit kunt u inplannen. Aan- en afmelden kan tot 11 uur ’s ochtends. De betaling geschiedt middels automatische incasso of handmatige overboeking. Eén keer per maand ontvangt u per mail een factuur en een overzicht van de dagen waarop er gebruik is gemaakt van de overblijf. U heeft de keuze tussen automatische incasso of zelf overmaken.

Werkwijze abonnementen:

1 kind   U betaalt de eerste 100 overblijfmomenten
2 kinderen  U betaalt de eerste 150 overblijfmomenten
3 kinderen of meer   U betaalt de eerste 175 overblijfmomenten

Bij meerdere kinderen worden de overblijfmomenten bij elkaar opgeteld.
Het aanmelden voor de overblijf dient altijd te gebeuren via de hierboven genoemde website, ook als het maximaal te betalen bedrag is bereikt. Hierdoor weten wij zeker welke kinderen aanwezig horen te zijn.